1395/5/31 |
14:06 |
شناسه خبر: 31414

خبرگزاری مهر: «طبیعت ۳۶۰ درجه» سراغ تراریخته‌ها رفت

سومین قسمت از سری جدید «طبیعت ۳۶۰ درجه» یکشنبه ۳۱ مرداد به بررسی ویژگی های محصولات کشاورزی تراریخته می پردازد.

به گزارش خبرنگار مهر، داود حیات غیب معاون دفتر پژوهش و توسعه فناوری های محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست و مسعود توحید فر عضو هیات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با حضور در برنامه «طبیعت ۳۶۰ درجه» در زمینه ویژگی های محصولات کشاورزی تراریخته و اثرات استفاده از این دسته از فرآورده ها بر انسان و محیط زیست با پرهام دیباج به گفتگو می پردازند.

محصولات تراریخته به آن دسته از مواد غذایی و محصولاتی اطلاق می شود که به لحاظ ژنتیکی توسط انسان از شکل اولیه خود خارج شده اند.

برنامه «طبیعت ۳۶۰ درجه» که با رویکرد بررسی پرونده های مختلف زیست محیطی در حوزه های طبیعی و انسانی و با دعوت از مهمانان مختلف مسائل مبتلابه محیط زیست امروز ایران را با نگاهی موشکافانه و دقیق بررسی می کند؛ در برنامه این هفته خود علاوه بر گشودن پرونده فوق گزارش هایی از یک موزه مرتبط با آلودگی های دریایی در کشور آلمان را برای مخاطبان خود تهیه و تدارک دیده است.

«طبیعت ۳۶۰ درجه» کاری است از گروه نهادهای اجتماعی که به تهیه کنندگی پرهام دیباج یکشنبه هر هفته بعد از گفتگوی ویژه خبری از شبکه دو سیما پخش می شود.

 

لینک کانال تلگرام در صفحه جزئیات خبر
ارسال نظر
captcha
مطالب مرتبط