مشاهده خبر

گفتگو با بانوان خادم حرم رضوی در ویژه برنامه «از مامان بگو»

ویژه برنامه «از مامان بگو» به مناسبت سالروز ولادت حضرت ثامن الحجج، علی بن موسی الرضا(ع)، 10 و 11 خرداد روانه آنتن شبکه دو می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دو؛ برنامه «از مامان بگو» به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، از حرم مطهر رضوی روانه آنتن می‌شود.

در این برنامه که اجرای آن را زهرا شوقی به عهده دارد، برای نخستین بار سعی شده با بانوانی که خادم حرم مطهر امام رضا(ع) هستند، گفت‌وگو شود. تاکنون در اکثر برنامه‌هایی که با محوریت معرفی خادمان حرم رضوی، روانه آنتن شبکه‌های سیما شده، خادمان آقا معرفی و با آنها گفت‌گوهایی صورت گرفته است؛ اما این برنامه در اقدامی ساختارشکنانه و با توجه به موضوعیت برنامه که پیرامون نقش بانوان و مادران در خانواده‌هاست، قصد دارد در هر برنامه با یکی از بانوانی که جزو خادمین حرم مطهر است، به گفت‌و گو بنشیند.

نخستین بانوی خادم حرم ثامن‌الحجج(ع) که چهارشنبه با او گفت‌وگو خواهد شد، فاطمه پاریاب است.

برنامه «از مامان بگو» کاری از گروه خانواده شبکه دو به تهیه‌کنندگی مریم نیکانلو و کارگردانی محمد پورصباغیان به مناسبت سالروز میلاد امام رئوف، چهارشنبه و پنجشنبه 10 و 11 خرداد ساعت 18 از صحن انقلاب حرم رضوی، روانه آنتن این شبکه خواهد شد.

 

آخرین اخبار

مرور قطعه «شاه زمان» به مناسبت ولادت پیامبر اکرم(ص) در «دورها آوایی‌ست» مجموعه مستند «پا به ماه» روی آنتن شبکه دو ویژه برنامه «خیلی دور خیلی نزدیک» به مناسبت هفته وحدت ارائه راهکارهای درمان وسواس در «کام شیرین» حامد عسکری با «نَقل و نُقل» به شبکه دو می‌آید فیلمهای سینمایی شبکه دو در روزهای 13 و 14 مهر مجموعه مستند «دردانه‌ها» در شبکه دو پخش انیمیشن الله یار و مهرو در سالروز ولادت پیامبر مهربانیها ویژه برنامه «مردم نگار» به مناسبت هفته وحدت در قاب شبکه دو استقبال شبکه دو از هفته نیروی انتظامی با سریال «رهایی» خاطره‌بازی با انیمیشن خاطره‌انگیز «دور دنیا در هشتاد روز» در شبکه دو پاسخ به سؤالات و شبهات نوجوانان در مستند «سفرقند» فصل سوم «چند روایت معتبر» با چالش‌های اجتماعی به شبکه دو می‌آید گرفتاری‌های وسواس فکری و عملی در «کام شیرین» شبکه دو حضور مجدد تنسی تاکسیدو و چاملی در شبکه دو پخش نخستین قسمت «شور شیرین» در شبکه دو روایتی متفاوت از پرتاب موفق ماهواره نور 3 در مستند «سومین نور» «مهمانی امت احمد(ص)» به مناسبت هفته وحدت در سیمای شبکه دو روایتی از فعالیت‌های یکی از بانوان کشورمان در مستند «خیرالنساء» همراه با نوای خوانندگان جهان اسلام در «طنین رحمت» شبکه دو بررسی نحوه بازگشت لوح‌های هخامنشی به ایران در «نوسان» دو اثر از تولیدات خانه مستند روی آنتن شبکه دو می‌روند حضور «وکیل شگفت‌انگیز» در شبکه ‌دو از تدارکاتچی تا بلمی بسوی ساحل در ویژه برنامه هفته دفاع مقدس «خیلی دور خیلی نزدیک» پنجمین قسمت «میراث مقدس» در سیمای شبکه دو مروری بر صحبت‌های رئیس‌جمهور در سازمان ملل همزمان با آغاز فصل جدید «خط سوم» مروری بر خاطرات «زنان جبهه شمالی» در شبکه دو فیلمهای سینمایی شبکه دو در روزهای 6 و 7 مهر ویژه برنامه «خیلی دور خیلی نزدیک» به مناسبت هفته مقدس همراه با چهارمین قسمت «میراث مقدس» در شبکه دو خاطره‌بازی شبکه دو با برنامه روایت فتح و گویندگی شهید آوینی انتصاب جدید در شبکه دو سیما چهار فیلم کوتاه جدید در سومین قسمت «میراث مقدس» شبکه دو مستند «شهرک دارخوین» و معرفی مقر ثابت رزمندگان اصفهانی هشت سال دفاع مقدس داستانی از گزینش سردار سلیمانی در «میراث مقدس» شبکه دو فیلم سینمایی شبکه دو در سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) پخش مصاحبه‌ای از اسکندر کوتی در خصوص خاطرات جنگ در شبکه دو روایتی از بازگشت پیکر شهید حسین غلامپور در مستند «رؤیای بیداری» ارتباط زنده برنامه «صبحانه ایرانی» با مدارس کشورمان همزمان با اولین روز بازگشایی مدارس روایتی از عملیات و تاریخ شکل گیری گروه دستمال سرخها در مستندی از شبکه دو تاب‌آوری در زندگی فردی و اجتماعی در «کام شیرین» شبکه دو «سلام بر ابراهیم» به شبکه دو می‌آید روایتی از فداکاری بانوان در مستند «ننه قربون» طی هشت سال دفاع مقدس از «قاب عکس» تا «ماکاروف (پوتین قرمزها)» در قاب شبکه دو «جشنواره فیلم‌های داستانی کوتاه» به مناسبت هفته دفاع مقدس در قاب شبکه دو پیام تسلیت مدیر شبکه دو در پی درگذشت آرش میراحمدی فیلمهای سینمایی شبکه دو از 31 شهریور تا 1 مهر سریال «بیست کویید» به اواخر پاییز می‌رسد/ چرا فرزاد جمشیدی انتخاب شد؟ «جشنواره فیلم‌های داستانی کوتاه» به مناسبت هفته دفاع مقدس در قاب شبکه دو پاسداشت روز شعر و ادب فارسی در «خیلی دور خیلی نزدیک»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها