مشاهده خبر

میزبانی «کار خونه» از کردستانی‌ها و آذربایجان شرقی

برنامه «کار خونه» این هفته با حضور کارآفرینانی از استان‌های آذربایجان شرقی و کردستان روانه آنتن شبکه دو سیما می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دو؛ چهارشنبه 20 اردیبهشت، داستان زندگی پرفراز و نشیب عاطفه حافظی (کارآفرین در حیطه خشک کردن میوه) روایت می‌شود که توانسته با توجه به ظرفیت‌ها و فضاهای موجود در شبستر شهر تسوج و روستای حیدرآباد آذربایجان شرقی، باعث اشتغال‌زایی برای 20 نفر از اهالی روستا در کارگاه، 20 نفر در منازل، 5 نفر بازاریاب و 5 نفر در مرکز رشد دانشگاه تبریز شود. این بانوی کارآفرین، راهبر شغلی کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان است. مجید حیدریان (همسر خواهر کارآفرین به عنوان حامی و همراه موفقیت‌ او) به همراه غلامعلی ملامهدی (مدیر کل کمیته امداد استان آذربایجان شرقی) مطالبی پیرامون راههای پرفراز و نشیب پیموده شده توسط کارآفرین را برای مخاطبان عنوان خواهند کرد.

هفتادمین قسمت «کار خونه» روز پنجشنبه 21 اردیبهشت به معرفی شهناز سلیمان‌زاده (کارآفرین در حیطه تولید لباس محلی کردی) می‌پردازد که توانسته با توجه به ظرفیتها و فضاهای موجود در شهر سنندج، باعث اشتغال 300 بانوی بی‌سرپرست و بدسرپرست شهر سنندج و حومه این شهر شود. این بانوی کارآفرین، راهبر شغلی کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان است. پژمان و مژگان رستمی (فرزندان و همراهان موفقیت کارآفرین) به همراه رضا طوسی (مدیر کل کمیته امداد استان کردستان) از تلاش‌های این بانوی کارآفرین صحبت خواهند کرد.

جمعه 22 اردیبهشت نیز به تلاش‌های عمران محمدیان (کارآفرین در حیطه پرورش ماهی قزل‌آلا) پرداخته می‌شود که توانسته با توجه به ظرفیتها و فضاهای موجود در روستای دادانه از توابع کمانگیر استان کردستان، باعث اشتغال‌زایی شود. رضا طوسی (مدیر کل کمیته امداد استان کردستان) به همراه کامران محمدیان (حامی، همراه و برادر کارآفرین) در این برنامه حضور خواهند داشت.

برنامه «کار خونه» کاری از گروه خانواده شبکه دو سیما به تهیه‌کنندگی علی‌اکبر کریمی، کارگردانی رضا داستانی، اجرای مسعود فروتن و کارشناسی دکتر فاطمه کریم‌وند در زمینه کسب و کار، از چهارشنبه تا جمعه هر هفته حوالی ساعت 14:10 مهمان خانه مخاطبان می‌شود تا آزاده بهرامی با هماهنگی مهمانان و کارآفرینان استانها و شهرهای کشورمان، مردم را با هنرنمایی کارآفرینان موفق کشورمان آشنا سازد.

 

آخرین اخبار

مرور قطعه «شاه زمان» به مناسبت ولادت پیامبر اکرم(ص) در «دورها آوایی‌ست» مجموعه مستند «پا به ماه» روی آنتن شبکه دو ویژه برنامه «خیلی دور خیلی نزدیک» به مناسبت هفته وحدت ارائه راهکارهای درمان وسواس در «کام شیرین» حامد عسکری با «نَقل و نُقل» به شبکه دو می‌آید فیلمهای سینمایی شبکه دو در روزهای 13 و 14 مهر مجموعه مستند «دردانه‌ها» در شبکه دو پخش انیمیشن الله یار و مهرو در سالروز ولادت پیامبر مهربانیها ویژه برنامه «مردم نگار» به مناسبت هفته وحدت در قاب شبکه دو استقبال شبکه دو از هفته نیروی انتظامی با سریال «رهایی» خاطره‌بازی با انیمیشن خاطره‌انگیز «دور دنیا در هشتاد روز» در شبکه دو پاسخ به سؤالات و شبهات نوجوانان در مستند «سفرقند» فصل سوم «چند روایت معتبر» با چالش‌های اجتماعی به شبکه دو می‌آید گرفتاری‌های وسواس فکری و عملی در «کام شیرین» شبکه دو حضور مجدد تنسی تاکسیدو و چاملی در شبکه دو پخش نخستین قسمت «شور شیرین» در شبکه دو روایتی متفاوت از پرتاب موفق ماهواره نور 3 در مستند «سومین نور» «مهمانی امت احمد(ص)» به مناسبت هفته وحدت در سیمای شبکه دو روایتی از فعالیت‌های یکی از بانوان کشورمان در مستند «خیرالنساء» همراه با نوای خوانندگان جهان اسلام در «طنین رحمت» شبکه دو بررسی نحوه بازگشت لوح‌های هخامنشی به ایران در «نوسان» دو اثر از تولیدات خانه مستند روی آنتن شبکه دو می‌روند حضور «وکیل شگفت‌انگیز» در شبکه ‌دو از تدارکاتچی تا بلمی بسوی ساحل در ویژه برنامه هفته دفاع مقدس «خیلی دور خیلی نزدیک» پنجمین قسمت «میراث مقدس» در سیمای شبکه دو مروری بر صحبت‌های رئیس‌جمهور در سازمان ملل همزمان با آغاز فصل جدید «خط سوم» مروری بر خاطرات «زنان جبهه شمالی» در شبکه دو فیلمهای سینمایی شبکه دو در روزهای 6 و 7 مهر ویژه برنامه «خیلی دور خیلی نزدیک» به مناسبت هفته مقدس همراه با چهارمین قسمت «میراث مقدس» در شبکه دو خاطره‌بازی شبکه دو با برنامه روایت فتح و گویندگی شهید آوینی انتصاب جدید در شبکه دو سیما چهار فیلم کوتاه جدید در سومین قسمت «میراث مقدس» شبکه دو مستند «شهرک دارخوین» و معرفی مقر ثابت رزمندگان اصفهانی هشت سال دفاع مقدس داستانی از گزینش سردار سلیمانی در «میراث مقدس» شبکه دو فیلم سینمایی شبکه دو در سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) پخش مصاحبه‌ای از اسکندر کوتی در خصوص خاطرات جنگ در شبکه دو روایتی از بازگشت پیکر شهید حسین غلامپور در مستند «رؤیای بیداری» ارتباط زنده برنامه «صبحانه ایرانی» با مدارس کشورمان همزمان با اولین روز بازگشایی مدارس روایتی از عملیات و تاریخ شکل گیری گروه دستمال سرخها در مستندی از شبکه دو تاب‌آوری در زندگی فردی و اجتماعی در «کام شیرین» شبکه دو «سلام بر ابراهیم» به شبکه دو می‌آید روایتی از فداکاری بانوان در مستند «ننه قربون» طی هشت سال دفاع مقدس از «قاب عکس» تا «ماکاروف (پوتین قرمزها)» در قاب شبکه دو «جشنواره فیلم‌های داستانی کوتاه» به مناسبت هفته دفاع مقدس در قاب شبکه دو پیام تسلیت مدیر شبکه دو در پی درگذشت آرش میراحمدی فیلمهای سینمایی شبکه دو از 31 شهریور تا 1 مهر سریال «بیست کویید» به اواخر پاییز می‌رسد/ چرا فرزاد جمشیدی انتخاب شد؟ «جشنواره فیلم‌های داستانی کوتاه» به مناسبت هفته دفاع مقدس در قاب شبکه دو پاسداشت روز شعر و ادب فارسی در «خیلی دور خیلی نزدیک»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها