دست پخت های خودمانی

معرفی

موضوع:  

برنامه دست پخت های خودمانی با توجه به اهمیت سبک زندگی و جایگاه آن در جامعه و با هدف ایجاد نشاط و سرگرمی، از سال 93 در مقاطع مختلف ساخته شده است.

هر قسمت از این برنامه که دارای ساختاری رقابتی و سرگرم کننده است با مدت زمان 35 دقیقه تولید شده. شرکت کنندگان در این مسابقه آشپزی نیز از میان چهره های محبوب و مردمی انتخاب می شوند.

از آنجا که مقوله غذا و آشپزی در خانواده ها به ایجاد صمیمیت، نزدیکی و همدلی اعضای خانواده با یکدیگر منجر می شود، برنامه مورد نظر سعی دارد تا از این طریق با برگزاری مسابقه ای بانشاط، صمیمی و خودمانی به این هدف نائل آید.


عوامل:
اجرا: نسرین مقانلو و آرش ظلی پور
تهیه کننده: فریدالدین نیکجو
نویسنده: شیوا مهرزاد

مدیر تولید: حامد غلامی

تولید: فردین ممتازپور

فیلمبردار: ناصر شاه طهماسبی- حمید رضایی- محمدحسین بزرگیان

کارشناسان آشپزی: ساناز مینایی، مژده مؤذنی، هانیه جهانگیری

ناظر ضبط: معصومه صبوری

منشی صحنه: الهام محمودی

عکاس: مهران راقعی

نورپرداز: سهل محسنی

صدابردار: محمد پورحسن

تدوین: رسول محزون زاده

گرافیک: جلال اشرفیان- جواد اشرفیان

برنامه ریز: علی مرزبان

خواننده: مانی رهنما

مدیر صحنه: عباس محمدی

 

گروه برنامه ساز:
خانواده و فرهنگ

 

راه های ارتباطی:

سامانه پیامکی: 305222

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها